GECKO Kalimba: anjeun hoyong kalimba. Éta di dieu!

Henteu lami pisan, sababaraha platform sareng momen Internét parantos janten "penggemar halaman" naon, ngan kusabab sababaraha menit video saderhana tina eusi jalma anu seuri sareng cimata. Seueur netizén tina "naon halaman" anu dipicu "Naon anu cocog", "XXX sapertos anu cocog" sumebar kana rupa-rupa koméntar.

gecko

Salaku alat gékko terkenal (gecko) anu ngajantenkeun kalimba di pasar, éta parantos "dicocogkeun" di dieu.

Kalimba mangrupikeun alat étnik anu asalna ti Afrika. Éta ngagaduhan namina tina jempol bagian ipis dina awak (utamina kai, awi sareng, dina pamekaran modéren, logam).

Bagian-bagian vokal kalimba nyaéta batang logam elastis anu bénten-bénten panjangna, anu biasa didamel tina logam lebur dina bijih, tapi ayeuna didamel tina waja kualitas luhur, sareng jumlah konci dina produksi kalimba beda-beda numutkeun ukuran sareng bentukna

gék kalimba

kalimba GECKO ngadopsi mahoni diimpor kualitas luhur, akasia sareng leuweung anu sanésna, anu mangrupikeun jaminan anu paling ageung pikeun produkna. Diantarana, kai akasia mangrupikeun anu paling mulia, diantarana MBR mahoni sareng MC-S (maple) mangrupikeun gaya utami dijual, anu tiasa dicét numutkeun kabutuhan pelanggan pikeun pilihan warna.

Prosedur kerja anu ketat sareng pertukangan kai sareng pelukis permukaan kalayan mangtaun-taun pangalaman babarengan, rasana timbre na saé, inspirasi kosong kuat, pangaruh sora tunda saé; Koncina lemes, sareng nada anu dikaluarkeun ku konci anu béda anu atra. Bahanna indah pisan. Saatos ngadamel piano, produk parantos kalimba badé dikirim ka kamar tuning propésional pikeun nyetél debugging.

gecko kalimba1

Kalimba biasana dianggo pikeun nyanyi iringan. Nalika maén, anjeunna nyepeng awak piano dina dua panangan teras maén sareng dua jempol. Nalika jempol dipencet teras dileupaskeun, konci na bakal ngageter tur disada. Sababaraha kalimba bakal dipasang sareng sababaraha cangkang atanapi botol botol soda sareng objék sanés, janten nalika maén tiasa ngahasilkeun sora "desis" anu sami, tiasa ogé dina méja satengah ngadengdekkeun sareng ngoyagkeun, bakal ngaluarkeun gema sapertos pangaruh puteran, atanapi sapertos sepré logam rebana ngocok, sahingga épékna langkung euyeub.

Kalimba leutik sareng gampang dibawa. Nalika ngumbara, sakumpulan babaturan ngariung ngahiji sareng nganggona ngiringan ngiringan atanapi nyarioskeun carita. Sedengkeun sababaraha urang ogé nyandak éta pikeun rékréasi sapanjang jalan nalika jalan-jalan panjang, portabilitasna mangrupikeun fitur anu paling menonjol.

gecko kalimba2

Alat Musik teu ngagaduhan wates, sareng kakuatan transmisi musik sok ngandung kakuatan anu hébat. Jempol kalimba sanés alat anu teu jelas. Alat GECKO "cocog" kalimba anu anjeun pikahoyong!


Pos waktos: Dec-31-2019
WhatsApp Online Chat!