• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 24/10/20

    GECKO musical Instrument exhibition in Sh...

    It is reported that the China (Shanghai) International Musical Instruments Exhibition 2020 (hereinafter referred to as “Shanghai Musical Instruments Exhibition”), jointly organized by China Musical Instrum...
    maca deui
  • 18/10/20

    The trip to Qingyuan of GECKO musical Ins...

    With the fresh autumn wind, October arrived in a grand atmosphere of national celebration. Due to the impact of the epidemic, the work intensity and challenges faced by all the staff in 2020 are much greater than befo...
    maca deui
  • 09/10/20

    GECKO Kalimba teaches you the scale and t...

    The corresponding scale and notation of Kalimba, the following follow GECKO Kalimba to understand: Simple notation refers to a simple method of notation There are two types of letter and number spectrum, now commonly ...
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat!