• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • Kumaha nyetél Kalimba novice?  Tutorial tuning Kalimba jaringan anu paling rinci bakal datang!  |  GECKO
    27/08/22

    How to tune a novice Kalimba? The network...

    maca deui
  • Pemula kalimba teu hayang meuli nu salah, jadi milih?  Kumaha carana milih kalimba pikeun beginners |  GECKO
    16/08/22

    The novice kalimba doesn’t want to ...

    maca deui
  • 17/06/22

    Kumaha carana milih hiji gitar listrik | GECKO

    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat!