• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 17/06/22

    How to choose an electric guitar | GECKO

    maca deui
  • Caion drum rookie problem | GECKO
    27/05/22

    Caion drum rookie problem | GECKO

    maca deui
  • Naha Kalimba umumna gaduh 17 beungkeut |  GECKO
    19/05/22

    Why does Kalimba generally have 17 bonds ...

    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat!