• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 08/08/20

    GECKO Musical Instruments and Yang Po qia...

    How beautiful is a little sister who can play the Kalimba?See the sheep a treasure, song Small than three stay mu teacher and so on know!Not to mention the cool Fried street, but the bow of gentleness and performance ...
    maca deui
  • 29/04/20

    GECKO new thumb piano K17SD, sheep abaoso...

    As a minority instrument, kalimba is popular among music lovers because of its small and cute size. Do you know how much power the kalimba contains? In recent years, there are ...
    maca deui
  • 14/04/20

    Elements of thumb piano purchase and main...

    What is a thumb piano? The thumb harp (or mbira) is an African national instrument with national characteristics.In different African countries, the Thumb Piano has different names. For example, Kalimba is Kenya’...
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !