• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • Élmuwan saé pisan sareng gitar, kuring sieun pisan mésér hiji |  GECKO
    19/08/21

    Scientists are so good with guitars, I...

    maca deui
  • Piano jempol anu resep ogé selebriti Internét, éta ngan ukur kaluar tina gaya anyar anu muncul dina TIK TOK!
    19/08/21

    The thumb piano that Internet celebrity a...

    maca deui
  • Kalimba?  Tulisan pikeun masihan anjeun pamahaman anu lengkep ngeunaan piano jempol Kalimba |  GECKO
    15/07/21

    Kalimba? An article to give you a thoroug...

    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat!