• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 19/01/21

    What are the finger fiddle and Kalimba | ...

    Finger fiddle and Kalimba are what Musical Instruments, let kalimba musical instruments manufacturer jegao tell you. Finger piano and kalimba are the same musical instrument, the English name...
    maca deui
  • 19/01/21

    Benefits of Hand Cajon Drum for Children ...

    Hand cajon drum benefits for children, let professional Cajon drum manufacturer talk about. cajon drum is also called wooden drum, originally from the central and western Africa, cajon drum h...
    maca deui
  • 13/01/21

    Tétéla aya ogé ieu ...

    What are the benefits of the original children learning the kids cajon drum? We will provide answers for you from the manufacturer of the high instrument child Cahoon drum. The Cajon(Cajon dr...
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat!