• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • How to choose Kalimba keys| GECKO
    06/01/22

    How to choose Kalimba keys| GECKO

    maca deui
  • The historical origin of Kalimba| GECKO
    29/12/21

    The historical origin of Kalimba| GECKO

    maca deui
  • Kumaha nada tuning Kalimba |  GECKO
    22/12/21

    Kumaha nada tuning Kalimba | GECKO

    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat!