GECKO Kalimba: ju dëshironi kalimba. Eshte ketu!

Jo shumë kohë më parë, platforma dhe momente të ndryshme të Internetit kanë qenë adhurues të "asaj që është faqja", vetëm për shkak të vetëm disa minutave të videos së zemrës së thjeshtë të përmbajtjes së njerëzve që qeshin dhe lotojnë. Shumë prej internetit të "çfarë është faqja" shkaktojnë "Çfarë përputhet", "XXX përputhje e tillë" përhapet në një gamë të gjerë komentesh.

gecko

Si instrumenti i famshëm gecko (gecko) që bën kalimba në treg, këtu është "përputhur".

Kalimba është një instrument etnik me origjinë afrikane. Emrin e ka nga pjesët e holla të trupit (kryesisht druri, bambu dhe, në zhvillimin modern, metali).

Pjesët vokale të kalimba janë shufra elastike metalike me gjatësi të ndryshme, të cilat më parë janë bërë nga metali i shkrirë në xeheror, por tani janë bërë nga çeliku me cilësi më të lartë, dhe numri i çelësave në prodhimin e kalimba ndryshon në varësi të madhësisë dhe formë

gecko kalimba

Gecko Kalimba miraton sofër, akacie dhe pyje të tjera të importuara me cilësi të lartë, e cila është garancia më e madhe për produktet. Midis tyre, druri i akacies është një nga më të çmuarit, ndër të cilët sofër MBR dhe MC-S (panje) janë stilet kryesore për shitje, e cila mund të pikturohet në përputhje me nevojat e klientëve për zgjedhjen e ngjyrës.

Procedura rigoroze e punës dhe përpunimi i drurit dhe piktori sipërfaqësor me shumë vite përvojë bëjnë së bashku, timbri i tij ndihet mirë, frymëzimi i zbrazët është i fortë, efekti i zërit të vonesës është i mirë; Çelësat janë të butë dhe tonet e lëshuara nga çelësa të ndryshëm janë të dukshme. Materialet janë shumë të hollë. Pas bërjes së pianos, produktet e përfunduara të kalimba do të dërgohen në një dhomë akordimi profesionale për rregullimin e korrigjimit të gabimeve.

gecko kalimba1

Kalimba përdoret kryesisht për të kënduar shoqëruese. Kur luan, ai mban trupin e pianos në të dy duart dhe pastaj luan me dy gishta të mëdhenj. Kur gishti i madh shtypet dhe lëshohet, çelësat do të dridhen dhe do të lëshojnë një tingull. Disa kalimba do të instalohen me disa predha ose kapakë shishe sodë dhe objekte të tjera, kështu që kur luani të prodhojë disa tinguj të ngjashëm "fërshëllen", gjithashtu mund të të jetë në tryezë gjysmë i ngritur lart dhe lëkundet, do të dërgojë jehonë si efekti i rrotullimit, ose si një tingull lëkundës fletë metalike dajre, në mënyrë që efekti i tingullit të jetë më i pasur.

Kalimba është i vogël dhe i lehtë për tu bartur. Kur udhëtoni, një grup miqsh mblidhen së bashku dhe e përdorin atë për të shoqëruar duke kënduar ose duke treguar histori. Ndërsa disa njerëz e mbajnë atë për argëtim gjatë rrugës kur shkojnë në një shëtitje të gjatë, transportueshmëria e tij është tipari më i spikatur.

gecko kalimba2

Instrumentet muzikore nuk kanë kufij, dhe fuqia e transmetimit të muzikës gjithmonë përmban fuqi të madhe. Gishti i madh i kalimba nuk është një instrument i errët. Instrumenti GECKO "përputhet" me kalimba që dëshironi!


Koha e postimit: Dhjetor-31-2019
WhatsApp Bisedë Online!