Rreth nesh

GECKO instrument muzikor

Fabrika Muzikë

Themeluar në vitin 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" është një kompani profesionale prodhues në Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou që diploma në prodhimin me cilësi të lartë Cajon daulle, kitarë havajane dhe guitar.Only pas hulumtimit të mjaftueshme të tregut, ne të fillojë hartimin e të gjitha produkte, duke u mbështetur në ergonomi Parimin, duke kombinuar konceptin e menaxhimit të kostos modern, thithjen e avancuara të teknologjisë nology dhe projektimit koncepte nga Europe.USA, dhe Japoni.

Të gjitha instrumentet tona janë prodhuar me zejtari të aftë, elegante dhe të drurit të pastër, e cila ofron lojtar cilësinë e lartë të luajnë performance.They të gjithë gjykatësit që produktet Gecko janë me shqiptim me zë të lartë, tone të ndjeshme, depërtimit të fortë dhe stil të veçantë e cila fitoi favor dhe lavdërimin nga lojtar amator gjithë moshën e ekspertëve të fushës muzikore.

 

GC
xg1
xg2

Kur është kompania e ngritur?

Themeluar në vitin 2009,

"Gecko Musical Instrument Co., ltd" është një kompani profesionale prodhues

 Cajon profesional dhe prodhues Kalimba 

Electric Guitar Acoustic Guitar dhe prodhues


WhatsApp Bisedë Online!