• banner
 • jiegaole
 • jiegaole-3
 • X5

  X5

PSE ZGJIDHNI Gecko?

Themeluar në vitin 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" është një kompani profesionale prodhues në Guangzhou lnstrument Fabrika e qendrës së Huizhou  cila diploma në prodhimin Cajon daulle me cilësi të lartë, Kalimba, kitarë havajane dhe kitarë. Vetëm pas hulumtimit të mjaftueshme të tregut, ne të fillojë hartimin e të gjitha produkteve, duke u mbështetur në ergonomi Parimin, duke kombinuar konceptin e menaxhimit të kostos modern, thithjen e avancuara të teknologjisë nology dhe projektimit koncepte nga Europe.USA, dhe Japoni.

Lexo më shumë

Featured produktet

Kompania lajmeve

 • 24/10/20

  Ekspozita e Instrumentit muzikor GECKO në Sh ...

  Reportedshtë raportuar se Ekspozita Ndërkombëtare e Instrumenteve Muzikorë Kinë (Shanghai) 2020 (në tekstin e mëtejmë "Ekspozita e Instrumenteve Muzikorë të Shangait"), organizuar bashkërisht nga China Musical Instrum ...
  Lexo më shumë
 • 18/10/20

  Udhëtimi në Qingyuan i Ins muzikore GECKO ...

  Me erën e freskët të vjeshtës, Tetori mbërriti në një atmosferë madhështore të festimeve kombëtare. Për shkak të ndikimit të epidemisë, intensiteti i punës dhe sfidat me të cilat përballet i gjithë stafi në vitin 2020 janë shumë më të mëdha se sa ...
  Lexo më shumë
 • 09/10/20

  GECKO Kalimba ju mëson shkallën dhe t ...

  Shkalla përkatëse dhe shënimi i Kalimba, në vijim ndiqni GECKO Kalimba për të kuptuar: Shënimi i thjeshtë i referohet një metode të thjeshtë të shënimit Ekzistojnë dy lloje të spektrit të shkronjave dhe numrave, tani zakonisht ...
  Lexo më shumë

mendoj për kohën tuaj

WhatsApp Bisedë Online!