GECKO Kalimba: sampeyan pengin kalimba. Wis tekan kene!

Durung suwe, macem-macem platform lan momen Internet wis dadi penggemar "apa halaman", mung amarga sawetara menit video sing ringkes karo konten wong-wong sing ngguyu lan nangis. Akeh netizen saka "apa kaca" sing dipicu "Apa sing cocog", "XXX cocog sing cocog" nyebar menyang macem-macem komentar.

gecko

Minangka instrumen tokek terkenal (tokek) sing nggawe kalimba ing pasar, wis "dicocogake" ing kene.

Kalimba minangka instrumen etnik sing asale saka Afrika. Jeneng kasebut diarani jempol bagean cilik ing awak (umume kayu, pring lan, kanggo pangembangan modern, logam).

Bagian vokal kalimba yaiku batang logam elastis kanthi ukuran sing beda-beda, sing biyen digawe saka logam lebur ing bijih, nanging saiki digawe saka baja sing luwih dhuwur, lan jumlah kunci produksi kalimba beda-beda miturut ukuran lan wujud

kalimba gecko, muga-muga

kalimba GECKO mahoni impor, kayu akasia lan kayu liyane sing diimpor, minangka jaminan paling gedhe kanggo produk kasebut. Antarane, kayu akasia minangka salah sawijining barang sing paling larang, yaiku mahoni MBR lan MC-S (maple) minangka gaya utama kanggo adol, sing bisa dicet miturut kabutuhan pelanggan kanggo pilihan warna.

Prosedur kerja sing ketat lan gaweyan kayu lan pelukis permukaan kanthi pengalaman bertahun-tahun digawe bebarengan, rasane timbre apik, inspirasi kosong kuwat, efek swara tundha apik; Tombol alus, lan nada sing ditanggepi tombol beda temenan. Bahane apik banget. Sawise nggawe piano, produk kalimba sing wis rampung bakal dikirim menyang kamar tuning profesional kanggo nyetel debugging.

gecko kalimba1

Kalimba umume digunakake kanggo nyanyi iringan. Nalika main, dheweke nyekel awak piano ing tangan loro banjur muter nganggo loro jempol. Nalika jempol dipencet banjur diluncurake, tombol bakal kedher banjur muni. Sawetara kalimba bakal dipasang nganggo sawetara cangkang utawa tutup botol soda lan obyek liyane, supaya nalika muter bisa ngasilake swara "desis" sing padha, uga bisa ing meja setengah ngiringake lan goyang, bakal ngasilake gema kaya efek pusaran, utawa kaya sheet metal rebana swarane goyang, saengga efek swarane luwih akeh.

Kalimba cilik lan gampang digawa. Nalika lelungan, klompok kanca padha kumpul lan digunakake kanggo ngancani nyanyi utawa crita. Nalika sawetara wong uga nggawa olahraga ing dalan nalika mlaku-mlaku kanthi dawa, portabilitas minangka fitur sing paling misuwur.

gecko kalimba2

Instrumen Musik ora duwe watesan, lan kekuwatan transmisi musik mesthi ngemot kekuwatan sing gedhe. Jempol kalimba dudu alat sing ora jelas. Instrumen GECKO "cocog" karo kalimba sing sampeyan karepake!


Wektu kiriman: Dec-31-2019
Ngobrol Online WhatsApp!