• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • X5

    X5

Apa PILIH Gecko?

Madeg ing taun 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" perusahaan profesional Produsèn ing Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  kang jurusan prodhuksi kualitas dhuwur Cajon drum, Kalimba, Ukulele lan gitar. Mung sawise riset pasar cekap, kita miwiti desain kabeh produk, basing ing Ergonomics Asas, nggabungke konsep manajemen biaya modern, nresep ing majeng nology tech lan desain konsep saka Europe.USA, lan Jepang.

Waca liyane

Featured produk

perusahaan warta

  • 13/01/21

    Ternyata ana uga iki ...

    What are the benefits of the original children learning the kids cajon drum? We will provide answers for you from the manufacturer of the high instrument child Cahoon drum. The Cajon(Cajon dr...
    maca liyane
  • 12/01/21

    Dolanan dhasar gendhing cahon | GECKO

     The basic play of Acoustic cajon drums is explained by the Cahoon drum manufacturer. have a long history dating back centuries and have Peruvian and Cuban roots.With all due respect,most dru...
    maca liyane
  • 07/01/21

    Gameplay dhasar drum cajon | GECKO

    The basic gameplay of cajon drum.From the professional Gecko manufacturers to take you into the world of cajon drum Cajon drum base 5 timbre and playing methods The percussion players of cajo...
    maca liyane

mikir kanggo wektu

Ngobrol Online WhatsApp!