• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • X5

    X5

Apa PILIH Gecko?

Madeg ing taun 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" perusahaan profesional Produsèn ing Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  kang jurusan prodhuksi kualitas dhuwur Cajon drum, Kalimba, Ukulele lan gitar. Mung sawise riset pasar cekap, kita miwiti desain kabeh produk, basing ing Ergonomics Asas, nggabungke konsep manajemen biaya modern, nresep ing majeng nology tech lan desain konsep saka Europe.USA, lan Jepang.

Waca liyane

Featured produk

perusahaan warta

  • How to choose Kalimba keys| GECKO
    06/01/22

    How to choose Kalimba keys| GECKO

    maca liyane
  • The historical origin of Kalimba| GECKO
    29/12/21

    The historical origin of Kalimba| GECKO

    maca liyane
  • How tone tuning the Kalimba |  GECKO
    22/12/21

    How tone tuning the Kalimba | GECKO

    maca liyane

mikir kanggo wektu

Ngobrol Online WhatsApp!