• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • X5

    X5

Apa PILIH Gecko?

Madeg ing taun 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" perusahaan profesional Produsèn ing Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  kang jurusan prodhuksi kualitas dhuwur Cajon drum, Kalimba, Ukulele lan gitar. Mung sawise riset pasar cekap, kita miwiti desain kabeh produk, basing ing Ergonomics Asas, nggabungke konsep manajemen biaya modern, nresep ing majeng nology tech lan desain konsep saka Europe.USA, lan Jepang.

Waca liyane

Featured produk

perusahaan warta

  • 17/06/22

    How to choose an electric guitar | GECKO

    maca liyane
  • Caion drum rookie problem | GECKO
    27/05/22

    Caion drum rookie problem | GECKO

    maca liyane
  • Kenapa Kalimba umume duwe 17 obligasi |  GECKO
    19/05/22

    Why does Kalimba generally have 17 bonds ...

    maca liyane

mikir kanggo wektu

Ngobrol Online WhatsApp!