• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • X5

    X5

Apa PILIH Gecko?

Madeg ing taun 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" perusahaan profesional Produsèn ing Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  kang jurusan prodhuksi kualitas dhuwur Cajon drum, Kalimba, Ukulele lan gitar. Mung sawise riset pasar cekap, kita miwiti desain kabeh produk, basing ing Ergonomics Asas, nggabungke konsep manajemen biaya modern, nresep ing majeng nology tech lan desain konsep saka Europe.USA, lan Jepang.

Waca liyane

Featured produk

perusahaan warta

  • Para ilmuwan pancen trampil karo gitar, aku wedi yen tuku |  GECKO
    19/08/21

    Scientists are so good with guitars, I...

    maca liyane
  • Piano jempol sing disenengi selebriti Internet, kalebu gaya anyar sing ditampilake ing TIK TOK!
    19/08/21

    The thumb piano that Internet celebrity a...

    maca liyane
  • Kalimba?  Artikel kanggo menehi sampeyan ngerti babagan piano jempol Kalimba |  GECKO
    15/07/21

    Kalimba? An article to give you a thoroug...

    maca liyane

mikir kanggo wektu

Ngobrol Online WhatsApp!