• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • X5

    X5

Apa PILIH Gecko?

Madeg ing taun 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" perusahaan profesional Produsèn ing Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  kang jurusan prodhuksi kualitas dhuwur Cajon drum, Kalimba, Ukulele lan gitar. Mung sawise riset pasar cekap, kita miwiti desain kabeh produk, basing ing Ergonomics Asas, nggabungke konsep manajemen biaya modern, nresep ing majeng nology tech lan desain konsep saka Europe.USA, lan Jepang.

Waca liyane

Featured produk

perusahaan warta

  • Apa Cahoons, drum set, drum Afrika muter cara sing padha |  GECKO
    05/12/22

    Do the Cahoons, the drum sets, the Africa...

    maca liyane
  • Callein thumb piano cara muter prasaja lan langkah |  GECKO
    01/11/22

    Callein thumb piano simple playing method...

    maca liyane
  • Apa sing Techniques dhasar muter Cajon drum |  GECKO
    01/11/22

    What are the basic techniques of playing ...

    maca liyane

mikir kanggo wektu

Ngobrol Online WhatsApp!