• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • X5

    X5

Apa PILIH Gecko?

Madeg ing taun 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" perusahaan profesional Produsèn ing Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  kang jurusan prodhuksi kualitas dhuwur Cajon drum, Kalimba, Ukulele lan gitar. Mung sawise riset pasar cekap, kita miwiti desain kabeh produk, basing ing Ergonomics Asas, nggabungke konsep manajemen biaya modern, nresep ing majeng nology tech lan desain konsep saka Europe.USA, lan Jepang.

Waca liyane

Featured produk

perusahaan warta

  • Kepiye cara nyetel Kalimba sing anyar?  Tutorial tuning Kalimba jaringan sing paling rinci bakal teka!  |  GECKO
    27/08/22

    How to tune a novice Kalimba? The network...

    maca liyane
  • Kalimba pemula ora gelem tuku sing salah, dadi milih?  Cara milih kalimba kanggo pamula |  GECKO
    16/08/22

    The novice kalimba doesn’t want to ...

    maca liyane
  • 17/06/22

    Carane milih gitar listrik | GECKO

    maca liyane

mikir kanggo wektu

Ngobrol Online WhatsApp!