Palayanan palanggan

FAQ

Loba ditanyakeun

Nalika abdi tiasa petik éta?

Urang biasana cutatan dina 24 jam.

Sabaraha lami abdi tiasa sampel sarta waktu mingpin?

Sampel pikeun 3 ~ 10days. barang produksi pikeun 35 ~ 45days.

Anjeun Checkout sakabeh produk Anjeun sateuacan pangiriman?

Sumuhun, urang ngadamel produk 100% dipariksa saméméh pangiriman.

Naon istilah Anjeun pembayaran?

30% sateuacanna pembayaran / deposit ku T / T, sarta 70% dibayar saméméh kiriman.

Naon istilah anjeun packing?

Sacara umum, pek we barang Cajon kami di kantong plastik sarta cartons master coklat.

Tiap barang Kalimba bisa dipak dina kotak jero firstly, teras, nempatkeun kana cartons master coklat.

Naon Anjeun MOQ?

Urang nyadiakeun Anjeun MOQ leutik pikeun tiap item, éta gumantung urutan husus anjeun!

Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?

Sumuhun, urang kudu test 100% saméméh pangiriman

Kumaha anjeun nyieun bisnis urang istilah panjang-na hubungan alus?

1.We tetep kualitas alus tur harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;

2. Urang hormat unggal customer sakumaha sobat urang jeung urang tulus do bisnis jeung nyieun babaturan sareng maranehna, euweuh urusan mana maranéhna asalna ti.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !