Trust Pass Propil

tpEnggon parusahaan supplier urang geus dipariksa ku staf Alibaba.com mun pariksa operasi onsite aya di dinya. A parusahaan verifikasi pihak-katilu geus dikonfirmasi ayana légal of supplier nu. Leuwih jéntré ngeunaan agénsi verifikasi pihak katilu  CBI. Onsite Contréng Liability Bantahan.

Ngeunaan Verifikasi Services

 Émbaran diverifikasi Ku Onsite Contréng

Verifikasi Tipe: propaider ladén verifikasi pihak-katilu
Lisensi bisnis: Pendaptaran No .: 441381600433907Ngaran Company: Huizhou Kota Huiyang District Qiuchangjiegao musik Tambo Minangkabau Factory

Tanggal panerbitan:

2014-07-30

nempo leuwih

Nagara / Téritori:

Cina (Daratan)

Alamat kadaptar:

Shuibeitang Kilang kitu, Chayuan Desa, Qiuchang, Huiyang

Dist., Huizhou, Guangdong, Cina (Daratan)

Taun Didirikeun:

2014

Perwakilan légal / CEO:

Jinrong Zhao

Bentuk légal:

Operasi individu

Pejabat anu nerbitkeun:

Huiyang Administrasi Industri na Dagang, Huizhou

Jenis Usaha: pabrik
Alamat operasional: Shuibeitang Kilang kitu, Chayuan Desa, Qiuchang, Huiyang Dist., Huizhou, Guangdong, Cina (Daratan)
Émbaran ngalamar: Ngaran: Mr. Peter Zhao Department: Penjualan Department

Jabatan:

Salesperson


WhatsApp Online Chat !