Tentang Kami

Cakcak waditra

musik Factory

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, ukulele sarta guitar.Only sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Sakabéh instrumen kami dihasilkeun kalayan handicraft skillful, elegan jeung kayu murni, nu nawarkeun pamuter kualitas luhur maén performance.They sagala hakim yen produk Cakcak nu mibanda pelafalan nyaring, nada sénsitip, penetrasi kuat sarta gaya unik nu meunang ni'mat sarta pujian ti pamuter amatir sakabeh umur urang para ahli lapangan musik.

 

gc
xg1
xg2

Nalika ieu parusahaan nyetél?

Didirikeun taun 2009,

"Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional

 Profésional Cajon sarta produsén Kalimba 

Listrik Guitar sarta produsén akustik Guitar


WhatsApp Online Chat !