• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • GECKO Cajon Merry Christmas V—— Chen Tong | GECKO
    28/12/18

    GECKO Cajon Merry Christmas V—̵...

    GECKO Cajon Merry Christmas V—— Chen Tong
    maca deui
  • GECKO Cajon Merry Christmas III—— Chen Tong | GECKO
    28/12/18

    GECKO Cajon Merry Christmas III—...

    GECKO Cajon Merry Christmas III—— Chen Tong  
    maca deui
  • GECKO Cajon Merry Christmas II—— Chen Tong | GECKO
    28/12/18

    GECKO Cajon Merry Christmas II—R...

    GECKO Cajon Merry Christmas II—— Chen Tong
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !