• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • what is a kalimba | gecko kalimba
    11/03/19

    what is a kalimba | gecko kalimba

          Kalimba origin:   Kalimba instrument is a national musical instrument with ethnic characteristics in Africa.   In different African countries, Kalimba has different names;   For example, Kalimba is the nam...
    maca deui
  • how to play kalimba | GECKO kalimba
    01/03/19

    how to play kalimba | GECKO kalimba

      Kalimba is a musical instrument originated from Africa; kalimba instrument   It has different names at different places;   We normally call it Kalimba or thumb piano;   Its resonance was achieved by vibration...
    maca deui
  • The trick to buy Cajon Box | GECKO CAJON
    23/02/19

    The trick to buy Cajon Box | GECKO CAJON

    Many times, buying Cajon Box Drums needs to wait, quietly watching, quiet feeling, which brand of drums is the best sound we like most! You can understand the gecko first, the gecko brand has a lot of brands There are...
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !