• banner
  • jiegaole
  • jiegaole-3
  • x5

    x5

Naha milih Cakcak?

Didirikeun taun 2009, "Cakcak musik Tambo Minangkabau Co., LTD" nyaéta parusahaan produsén profésional di Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou  nu jurusan di ngahasilkeun kualitas luhur Cajon kendang, Kalimba, Ukulele jeung gitar. Ngan sanggeus panalungtikan pasar kacukupan, urang mimitian rarancang sadaya produk, basing on Ergonomics Prinsipna, ngagabungkeun konsep ngokolakeun waragad modern, nyerep dina canggih nology tech jeung desain konsep ti Europe.USA, sarta Jepang.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • how to make a cajon drum | best cajon drum for sale | GECKO
    14/11/18

    how to make a cajon drum | best cajon dru...

    A cajon drum is a six-sided Peruvian drum that’s a popular DIY instrument project. It’s a versatile and exciting instrument that can be played with your hands and feet simultaneously, producing a wide vari...
    maca deui
  • People crowed to Gecko Cajon booth… The most popular booth in Shanghai exhibition must be Gecko’s!
    03/11/18

    People crowed to Gecko Cajon booth…...

    From Oct. 10 to Oct. 13, 2018,As the first professional manufacturer to produce Cajon Drum and Kalimba in China , Gecko has brought its Cajon and Kalimba and other new listing to Shanghai Music China held in Shanghai ...
    maca deui
  • Final Fantasy X Suteki da ne (GECKO Kalimba cover)
    13/10/18

    Final Fantasy X Suteki da ne (GECKO Kalim...

    You can get the 17keys Kalimba from Established in 2009,”Gecko Musical Instrument Co.,ltd” is a professional manufacturer company in Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou which majors in producing h...
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !