Trust Pass Profile

tpLokalet e kompanisë furnizuesi ka qenë kontrolluar nga stafi Alibaba.com për të verifikuar operacionet onsite ekzistojnë atje. Një kompani verifikimin e palës së tretë ka konfirmuar ekzistencën ligjore të furnizuesit. Mëso më shumë rreth të tretë agjencia e verifikimit parti  CBI. Onsite Kontrolluar Disclaimer Përgjegjësia.

About Verification Services

 Verifikuar Informacione By onsite Kontrolluar

Verifikimi Lloji: palë të treta ofruesit të shërbimit të verifikimit
Licenca e biznesit: Regjistrimi No .: 441381600433907Emri i kompanisë: Huizhou City Huiyang Qarkut Qiuchangjiegao Musical Instrument Factory

Data e lëshimit:

2014/07/30

Shiko më shumë

Shteti / Territori:

Kina (kontinent)

Adresa e regjistruar:

Shuibeitang Factory, Chayuan Village, Qiuchang, Huiyang

Dist., Huizhou, Guangdong, China (Mainland)

Viti Themeluar:

2014

Përfaqësuesit Ligjor / CEO:

Jinrong Zhao

Forma ligjore:

Operacioni individual

Leshimin e autoritetit:

Administrimi Huiyang e Industrisë dhe Tregtisë, Huizhou

Lloji i biznesit: prodhues
Adresa operative: Shuibeitang Factory, Chayuan Village, Qiuchang, Huiyang Dist., Huizhou, Guangdong, China (Mainland)
Informacione aplikanti: Emri: Mr. Peter Zhao Departamenti: Departamenti i Shitjes

Titulli i Punës:

salesperson


WhatsApp Online Chat !