Доверба Лозинка профил

tpКомпанијата просториите на добавувачот е проверен од страна на персоналот Alibaba.com да се провери на лице место постои операции таму. Компанија за верификација на трети лица ја потврди легално постоење на добавувачот. Дознајте повеќе за верификација агенција трети лица  ЦБИ. На лице место Селектирани Одрекување од одговорност.

За верификација услуги

 Проверат информациите од страна на лице место Селектирани

Тип верификација: обезбедувач на услуги за верификација на трети лица
Бизнис лиценца: Регистрација бр .: 441381600433907Име на компанија: Huizhou Сити Huiyang округ Qiuchangjiegao музички инструмент Фабрика

Датум на издавање:

2014-07-30

Гледај Повеќе

Земја / територија:

Кина (континентална)

Регистрирана адреса:

Shuibeitang Фабрика, Chayuan Село, Qiuchang, Huiyang

Дестилирана., Huizhou, Гуангдонг, Кина (континентална)

Година на формирање:

2014

Правен застапник / Извршен директор:

Jinrong Жао

Легална форма:

индивидуална работа

Органот што ја издал:

Huiyang администрација за индустрија и трговија, Huizhou

Бизнис информации: Производител
Оперативен адреса: Shuibeitang Фабрика, Chayuan Село, Qiuchang, Huiyang Дестилирана., Huizhou, Гуангдонг, Кина (континентална)
Барателот информации: Име: г-дин Петар Жао Оддел: одделот за продажба

Работно место:

продавачот


WhatsApp Online Chat !