Lowongan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Nalika aku bisa njaluk petik ing?

We biasane Quote ing 24 jam.

Suwene aku bisa njaluk conto lan mimpin?

Conto kanggo 3 ~ 10days. barang produksi kanggo 35 ~ 45days.

Kowe Checkout kabeh produk sadurunge layang?

Ya, kita wis produk 100% checked sadurunge pangiriman.

Apa istilah pembayaran?

30% advance pembayaran / simpenan dening T / T, lan 70% mbayar sadurunge pangiriman.

Apa istilah saka packing?

Umumé, Pack barang Cajon kita ing tas plastik lan cartons master coklat.

Saben barang Kalimba kanggo dikempalken ing kothak utama sepisanan, banjur, sijine mau menyang ing cartons master coklat.

Apa Panjenengan MOQ?

We nyedhiyani sampeyan MOQ cilik kanggo saben item, iku gumantung supaya tartamtu!

Aja nyoba kabeh barang sadurunge layang?

Ya, kita kudu test 100% sadurunge pangiriman

Carane kowe nggawe bisnis kita long-term lan hubungan apik?

1.We tetep kualitas apik lan competitive price kanggo mesthekake kita pelanggan entuk manfaat;

2. Kita ngormati saben customer minangka kanca kita lan kita tenanan apa bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau, ora prakara ngendi padha teka saka.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !