Babagan awake dhewe

Gecko INSTRUMENT MUSICAL

music Factory

Madeg ing taun 2009, "Gecko Musical Instrument Co., ltd" perusahaan profesional Produsèn ing Guangzhou lnstrument Factory Center-Huizhou kang jurusan prodhuksi kualitas dhuwur Cajon drum, ukulele lan guitar.Only sawise riset pasar cekap, kita miwiti desain kabeh produk, basing ing Ergonomics Asas, nggabungke konsep manajemen biaya modern, nresep ing majeng nology tech lan desain konsep saka Europe.USA, lan Jepang.

Kabeh instruments kita sing diprodhuksi karo kerajinan skillful, elegan lan kayu murni, kang nawakake pamuter kualitas muter performance.They kabeh hakim sing produk Gecko karo pronouncing sora, nada sensitif, seng nembus kuwat lan gaya unik kang menang sih lan pujian saka pamuter amatir kabeh umur kang ahli saka lapangan music.

 

GC
xg1
xg2

Nalika wis perusahaan nyetel munggah?

Madeg ing taun 2009,

"Gecko Musical Instrument Co., ltd" perusahaan profesional Produsèn

 Professional Cajon lan Produsèn Kalimba 

Electric Guitar lan Produsèn Acoustic Guitar


WhatsApp Online Chat !